Om oss

Pointd (uttal: /pointed/)
Pointd AB har sedan start erbjudit skräddarsydda lösningar anpassade efter våra företagskunders specifika behov. Service är något vi brinner för och vi vet att det är avgörande för en lång och tillförlitlig relation! Därför sätter vi alltid stort fokus på exemplarisk kundservice.

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av säkerhetsprodukter och facility till kontor. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla produkter i alla prisklasser.

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.

Varför Pointd AB

Genom noga utvalda partners erbjuder vi produkter och tjänster som håller hög kvalitet och funktionalitet med lång livslängd. Vi har idag ett av marknadens bredaste sortiment av skyddsutrustning, kontorsmaterial, trycksaker samt present- & profilreklam med över 250 000 artiklar i sortimentet.

- Multifunktionsskrivare ( Utskriftslösningar )
- IT-Drift & Support samt IT-Säkerhetslösningar.
- Företagsåtervinning.
- Företagsväxter.
- Lokalvård.
- Fruktkorgar.

Har vi mot all förmodan inte det du söker så kan vi med stor säkerhet lösa det ändå.

Man kan se Pointd som en typ av butlersevice för företag. Bra priser, personlig service samt snabba- och säkra leveranser är en självklarhet för oss.

Pointd är en helhetsleverantör vilket ger mindre administration och enklare hantering av kontorets behov för dig och dina kollegor samt enklare översyn.

Fördelarna för dig är många, inte minst att du har ETT inköpsställe med EN kontaktperson som kan just dina behov. Du sparar både tid och pengar.

Korta fakta

Bolagsnamn
Pointd AB
Org.nummer
5569099319
+46 8 165090
E-postadress
info@pointd.se